Alege ce este mai bun pentru tine si asteapta-te la rezultate!

Dermoanaliza faciala cu Multi Skin Scaner!

Mergand pe principul ca tratamentul este potrivit atata timp cat pui diagnosticul corect, iar acest lucru nu se poate cu “ochiul liber”, am decis sa avem un ajutor: cel mai performant aparat Multi Skin Scanner!

Doar prin stabilirea tipului de ten si printr-o simpla privire nu poti fi sigur, ca si specialist, ca faci cea mai corecta recomandare, nici a tratamentelor si nici a produselor cosmetice. De aceea, recomandam ca inaintea oricarui tratament sau inaintea hotararii de a achizitiona o crema, sa se faca o dermoanaliza amanuntita.

Cu ajutorul Multi Skin Scaner se testeaza tenul si se masoara anumiti parametrii:
- gradul de hidratare
- nivelul sebumului
- elasticitatea pielii
- gradul de umiditate
Camerele video ce maresc de pana la 1000 de ori ne ofera o imagine interesanta si impresionanta asupra pielii si parului, monitorizand:


  • Textura pielii (finete, asprime, dimensiunea porilor, ridurile)
  • Descuamarea (caracterul solzos)
  • 
Impuritatile pielii (roseata, pete de pigment, acnee, comedoane etc.)

  • Structura parului, matreata si starea pielii scalpului


De asemenea, imaginile inainte si dupa folosirea produselor si a tratamentelor recomandate, permit evaluarea rezultatelor.


Nevoile pielii nu sunt intotdeauna aceleasi, iar anotimpul este unul dintre factorii care influenteaza starea tenului.

Daca vara avem nevoie de un anumit tip de produs sau tratament, iarna acesta trebuie schimbat pentru ca si nevoile pielii sunt altele. De aceea, a recomandam sa repetati acest diagnostic amanuntit in fiecare anotimp!

 

Programare online

Daca vrei sa ne cunoastem, te rugam sa completezi cu datele tale formularul urmatorul. Spune-ne data (ziua si ora) la care ai vrea sa ne vizitezi si spune-ne si care dintre serviciile noastre ti-au facut cu ochiul. Noi suntem pregatiti sa iti oferim fie un moment de rasfat, fie de activitate intensa!