Ce tratamente corporale ti se potrivesc? 

Aflam impreuna in cadrul DIAGNOZEI CORPORALE ce se desfasoara in 5 pasi! 

De cele mai multe ori tinem diete pe care le auzim de la prietene sau le citim pe internet fara a cere sfatul unui specialist.

Luam pastile de slabit pentru obsesii de slabire rapide, dar nu ne gandim cat de periculoase sunt si cat rau ne pot face. Ne dau toate functiile organismului “peste cap”, ne incetinesc metabolismul ,iar dupa ce le intrerupem ne ingrasam mai mult sau mai rau, ne imbolnavim.

Urmam proceduri de slabire sau tratamente corporale ,la fel, doar dupa reclame, fara a consulta si a tine cont de sfatul unui spacialist. La DermoSim Estetic beneficiati de DIAGNOZA PROFESIONALA
inainte de a incepe orice tratament de remodelare corporala. Aceasta diagnoza se desfasoara in cativa pasi necesari pentru o recomandare corecta si potrivita pentru dumneavoastra:

1. INTOCMIREA FISEI PERSONALE

Stim cu totii si auzim de multe ori care sunt regulile dupa care trebuie sa traim “evita stresul” , “mananca  echilibrat” , “bea 2 litrii de apa pe zi” , “uita de ciocolata si de dulciuri” , “de maine sa mergi la sala” etc. si atunci realizam ca ne este foarte greu ca de maine sa le facem pe toate. Tocmai de aceea pentru noi este foarte important stilul de viata pe care il aveti acum si vom face impreuna un plan pe care sa il urmati  pentru a reusi, treptat, dar cu success !

 2. ANALIZA CORPORALA COMPLETA

cu ajutorul analizatorului corporal prin bio-impedanta
Ne bucuram sau ne intristam cand  valoarea greutatii descreste sau creste , insa nu stim ce modificari au loc de fapt in organism. De exemplu : dupa o cura drastica de slabire in loc de 65 kg ai 60 kg. Te bucuri , dar te-ai  gandit vreodata ca tu ai pierdut din masa musculara? Si asta nu e bine pentru tine, metabolismul a incetinit, grasimea este tot acolo si desi ai cu 5 kg mai putin arati mai rau, fara tonus, celulita este tot acolo , iar cand ai intrerupt cura vei pune la loc nu 5 kg, vei pune 7 – 10 kg.

De aceea este importanta analiza corporala prin impedanta bio-electrica, stabilim cantitatea de grasime, de masa musculara ,cantitatea de apa din organism si repartitia acestora pe diferite segmente ale corpului, rata metabolismului bazal, nivelul de proteine din corp, calitatea musculara. Apoi putem urmari slabirea, dar  din cantitate de grasime pura, pastrarea sau cresterea masei musculare si imbunatatirea metabolismului.

3. DIAGNOSTICAREA GRADULUI CELULITEI 

In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei. 

4. FOTOGRAFII SI MASURATORI

pentru a avea o imagine cat mai completa a obiectivelor precum si o evaluare exacta a rezultatelor

5. RECOMANDAREA CELUI MAI POTRIVIT TRATAMENT

pentru ca tu sa ajungi la rezultatul dorit.

 

Programare online

Daca vrei sa ne cunoastem, te rugam sa completezi cu datele tale formularul urmatorul. Spune-ne data (ziua si ora) la care ai vrea sa ne vizitezi si spune-ne si care dintre serviciile noastre ti-au facut cu ochiul. Noi suntem pregatiti sa iti oferim fie un moment de rasfat, fie de activitate intensa!